La principal novetat del primer Mes de la Carxofa postpandèmic és la creació d’una ruta per diferents establiments de la ciutat que ofereixen tapes amb la carxofa com ingredient principal. Aquesta opció s’afegeix als ja clàssics ‘Carxomenús’.
Catorze restaurants participen a la primera edició de la ‘Carxotapa’
Notícies relacionades
SUBSCRIU-TE
Qui som
El diari Catalunyametropolitana.cat està editat de forma col·laborativa per disset mitjans de comunicació de proximitat i la fundació Periodisme Plural. El seu àmbit són les comarques del Baix Llobregat, Barcelonès i el Vallès.
Òrgan de govern
Consell editorial: Format per representants de cada mitjà. Vetlla pel compliment dels objectius del projecte: periodisme independent, ètic i amb vocació transformadora.
On som
Carrer Bailén 5, principal.
08010, Barcelona
Contacta'ns
Telèfon:
932 311 247
932 311 247
Connecta
Fundació Periodisme Plural, 2025