Carme Ruscalleda: “La cuina i la nutrició haurien de ser matèria lectiva”
Acumula set estrelles Michelin i defensa la cultura de cuinar a casa productes de proximitat: “Jo m’he fet gran menjant llegums”, assegura. En els 35 anys de professió entre fogons, Carme Ruscalleda continua posant valor a conèixer el peixater i el pagès que li porta els productes, i a anar al mercat a comprar aliments frescos: “Si perdem els mercats, perdem una identitat que ens fa molt especials”.
Notícies relacionades
Menu
SUBSCRIU-TE
Qui som
El diari Catalunyametropolitana.cat està editat de forma col·laborativa per disset mitjans de comunicació de proximitat i la fundació Periodisme Plural. El seu àmbit són les comarques del Baix Llobregat, Barcelonès i el Vallès.
Òrgan de govern
Consell editorial: Format per representants de cada mitjà. Vetlla pel compliment dels objectius del projecte: periodisme independent, ètic i amb vocació transformadora.
On som
Carrer Bailén 5, principal.
08010, Barcelona
Contacta'ns
Telèfon:
932 311 247
932 311 247
Connecta
Fundació Periodisme Plural, 2024